< p>

Tomorrow Energy - De energietransitie in Nederland moet veel sneller

Loading

Wat ons betreft moet de
energietransitie in Nederland
veel sneller.

Hierbij moet elektriciteit 24/7 beschikbaar blijven en uiteindelijk 100% duurzaam zijn. Dat is de uitdaging waar we voor staan. Tomorrow Energy maakt duurzame energie voor morgen mogelijk en ontwikkelt hiervoor grote zonneparken en zonnedaken.

01

Totaaloplossingen

Heldere argumentatie en transparantie zorgen voor draagvlak bij de stakeholders

Wij hebben veel ervaring in het aanbieden van totaaloplossingen, hiernaast denken we mee voor het goed invullen van duurzaamheidsdoelstellingen. Of het nu gaat over elektrische oplaadpunten(solar charging) of opslag van zonne-energie in uw gemeente, Tomorrow Energy komt altijd met een flexibele en innovatieve oplossing. Het hele proces hebben we soepel ingericht van overeenkomst met de dak-grond eigenaren t/m ontwerp, vergunningen, bouw en exploitatie.

Heldere argumentatie en transparantie zorgen voor draagvlak bij de stakeholders. Kwaliteit is het kernwoord bij dit hele proces, zowel qua advies, overeenkomsten, aanvraag en onderbouwing Wabo, aanvraag SDE+ subsidie, overleg met gemeente en provincie t/m landschappelijke indeling voor realisatie van de zonneparken.

02

Participatie

We ontkomen niet aan zonneparken als onderdeel van energiemix

We ontkomen niet aan zonneparken als onderdeel van energiemix, dat betekent dat wij werken om betrokkenen de mogelijkheid te bieden om te participeren.

Wij hebben oplossingen voor energie coöperaties, postcoderoos regelingen. Hierbij maken zonneparken tot een maatschappelijk geaccepteerd onderdeel van de landschappelijke indeling om de natuur te beschermen.

Tomorrow Energy heeft veel ervaring met het vergunningen traject (WABO) richting gemeenten c.q. overheid en het aanvragen van SDE+ subsidie bij de RVO.

03

Engineering & ontwikkeling

Het ervaren team zorgt ervoor dat alles op de juiste wijze wordt ontwikkeld en geïnstalleerd.

Tomorrow Energy werkt met een zeer ervaren team van engineers en vakmensen dat inmiddels meer dan 300 MWp aan installaties gerealiseerd heeft. Onze engineers kijken altijd naar de beste oplossing ter plaatse en creëren zo de best mogelijke waarde voor uw zonnepark. Het ervaren team zorgt ervoor dat alles op de juiste wijze wordt ontwikkeld en geïnstalleerd. Voor onze opdrachtgevers werken we altijd met een vast team. Veiligheid en een efficiënte manier van werken vormen de basis van het succes van uw zonnepark.

04

Beheer en onderhoud

Monitoring is belangrijk voor de optimale performance, veiligheid en snelle interventie bij een mogelijk defect.

Na oplevering van het zonnepark is service erg belangrijk tijdens de hele termijn (20-25 jaar). Een vast team zorgt voor de service en het onderhoud zoals o.a. het wassen van panelen tot het vervangen van onderdelen. Monitoring is belangrijk voor de optimale performance, veiligheid en snelle interventie bij een mogelijk defect.

Bij het onderhoud maken wij vaak gebruik van lokale krachten waar wij ook streven naar langdurige betrokkenheid van de lokale bevolking.

05

Direct contact

Bent u benieuwd wat u samen met ons kunt bereiken?

Bent u eigenaar van een groot dak (vanaf 2500 m2) of een perceel (vanaf 10 ha) en benieuwd wat u samen met ons kunt bereiken?

Neem dan gerust contact met ons op.