< p>

Tomorrow Energy - Investeren in de ontwikkeling van onze zonneparken

Loading

4,8% rente per jaar!
Investeer met ons mee

Looptijd 30 maanden
  • Nominale waarde per obligatie: €1.000
  • Deelname mogelijk vanaf €5.000 (5 obligaties)
  • Rente uitkering per kwartaal achteraf
  • Obligaties hebben een looptijd van maximaal 30 maanden
Obligaties A, volledig geplaatst € 500.000.
100%
Obligatie B(tranche 1) geplaatst € 250.000 van € 250.000
100%
Obligatie B(tranche 2) geplaatst € 162.000 van € 250.000
63%

Voor het plaatsen van de obligaties brengen wij geen emissiekosten in rekening. Voor de bemiddeling bij een eventuele tussentijdse aan- en/of verkoop berekenen wij geen kosten.

Vraag de informatiebrochure aan >

Op dit moment hebben wij 192 obligaties (B) beschikbaar!

Om onze ambitieuze groeidoelstellingen te financieren bieden wij particuliere investeerders de mogelijkheid te participeren door middel van obligaties.

Naast een interessant rendement betekent het investeren in de ontwikkeling van onze zonneparken ook, 100% CO2 neutraal geproduceerde groene energie, waar huidige en toekomstige generaties van zullen profiteren. We bieden hierbij verschillende mogelijkheden.

Tomorrow Energy is bekend van:

Disclaimer:
Beleggen in welke vorm dan ook brengt financiële risico’s met zich mee. Door de aankoop van de obligaties verstrekt de koper een lening aan Tomorrow Energy Ontwikkeling 12 BV. De obligatiehouders lopen het risico dat Tomorrow Energy Ontwikkeling 12 BV niet of onvoldoende in staat is aan haar financiële verplichtingen te voldoen, waardoor de hoogte van de rentebetalingen en/of de waarde van de obligaties negatief kunnen worden beïnvloed. In het meest ongunstige geval kan de rente niet worden betaald en kan het door de obligatiehouders ingebrachte vermogen geheel tenietgaan. Na uitgifte is de obligatie beperkt verhandelbaar. Bij tussentijdse verkoop kan de verkoopprijs onder de nominale waarde liggen. Lees voor een uitgebreide opsomming en beschrijving van alle risico’s het informatiememorandum.