top of page
Image by Raphael Cruz

Vacature Business Development Manager


Vacature Business Development Manager Tomorrow Energy Eindhoven

Standplaats: Eindhoven

Uren: 40 (fulltime)

Salarisindicatie: € 38.000 – € 50.000 bruto per jaar


Wie ben jij?

Zorgvuldigheid, transparantie en deskundigheid zijn 3 pijlers die bij jou als Accountmanager Locaties hoog in het vaandel staan. Dit zijn ook de 3 uitgangspunten die rechtstreeks aansluiten bij onze organisatie: Tomorrow Energy!


We zijn op zoek naar een Accountmanager Locaties. Je bent een actieve onderhandelaar en kunt je weg eenvoudig vinden met diverse gesprekspartners. Je werkt door heel Nederland en bent continu op zoek naar nieuwe plekken waar we verder kunnen bouwen aan verduurzaming en de versnelling van de energietransitie. Als we de klimaatdoelen voor 2030 willen behalen, en ons land leefbaar willen houden, dan moeten we tempo maken met verduurzamen. Dat zijn we moreel verplicht aan de generaties na ons. Verder neem je verantwoordelijkheid om dingen voor elkaar te krijgen, straalt zelfvertrouwen uit, komt afspraken na en je bent een doorpakker!


Wat ga je doen?

Je zoekt naar geschikte locaties waar ruimte is voor een zonnepark en gaat in gesprek met de grondeigenaar om uiteindelijke tot een afspraak te komen betreffende een stuk grond. Binnen deze functie zie je regelmatig verschillende locaties in Nederland. Je zorgt voor een goede voorbereiding en weet welke belangen er spelen per locatie / gemeente. Elke locatie is namelijk anders en heeft zijn eigen ruimtelijke kenmerken, gemeentelijk beleid en regionale ontwikkelingen waar je rekening mee moet houden. Daarom is het belangrijk dat je overzicht houdt, van zowel de verschillende locaties als van de grondeigenaren. Daarmee leg je de basis voor het project en voor de latere overdracht aan de projectleider en omgevingsmanager. Je krijgt veel ruimte om je eigen werk in te delen.


Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau;

 • Minimaal 1 jaar ervaring als Accountmanager;

 • Technische kennis over zonneparken is een sterke pré;

 • Zelfstandig en initiatiefrijk;

 • Vlotte babbel en creativiteit.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een verantwoordelijke baan in een energiek en groeiend bedrijf;

 • Uitstekend salaris tussen de € 38.000 en € 50.000,- bruto per jaar (afhankelijk van leeftijd en ervaring);

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een interessante commissieregeling;

 • Auto, laptop en telefoon van de zaak;

 • 28 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;

 • Elke dag samen lunchen op kantoor, mits je niet onderweg bent ;)

 • Volop doorgroeimogelijkheden en kansen binnen onze sterk groeiende organisatie

Over ons: Je komt te werken bij een projectontwikkelaar in de duurzame energie. Naast het ontwikkelen, bouwen en beheren van zonneparken specialiseert Tomorrow Energy zich momenteel in energieopslag op grote schaal, een bedrijf van en voor de toekomst dus!


Op de werkvloer heerst een informele sfeer, met een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat, en met een gezonde “ no-nonsense” bedrijfsvoering . Het team bestaat uit zo’n 15 man inclusief aangesloten partners, We hebben duidelijke ambities om onze business verder uit te bouwen, en daar hebben we jouw ondersteuning bij nodig!


Contactpersoon

Hakkan Yildirim

+ 31 (0)40 782 0171bottom of page